Ovo će biti nova hit torba

| Fashion |

Prije nego li uopće počnete čitati članak, već je jasno da je Chiara Ferragni vjerojatno odabrala ključne komade odjeće koje imate u ormaru, a do toga niste ni svjesni.

Jedna od najpoznatiji i najutjecajnijih modnih blogerica u suradnji s kultnim brendom Tod's stvorila je vlastiti model poznate Diodon torbe. Klasičan model po kojem je Tod's poznat, Chiara je prilagodila i personalizirala od samog početka procesa pa do krajnjeg proizvoda, odnosno vlastite Tod's torbe. U moru torbi, ova svakako odskače i sigurni smo da će postati pravi hit.

Ne sumnjamo u uspjeh ove torbe, a pri tomu nam pomaže i puderasto ružičasta nijansa koje je pravi hit. Nježna i svjetla (idealna za ljeto) u kontrastu je s crnim okruglim zakovicama koje je ova modna blogerica odabrala za svoju torbu.

I da, možemo zaključiti da je Chiarina torba pun pogodak jer nema bolje od spoja bezvremenska klasike s detaljem i dodirom suvremenog i modernog. Ova torba kao i ostatak kolekcije #ChiaralovesTods bit će dostupna u odabranim trgovinama diljem svijeta, kao i na službenoj web stranici i to od srpnja.