Ovaj brend traperica statistički je najuspješniji na Instagramu

| Fashion |

 Australski brend traperica One Teaspoon službeno je proglašen najuspješnijim i najprivlačnijim brendom na Instagramu prošlog mjeseca. Iskreno, ovo nas ni ne čudi jer ga već neko vrijeme obožavaju hollywoodske zvijezde A-liste i kraljice društvenih mreža - poput Kendall Jenner, Gigi Hadid i Hailey Baldwin. Plus: poderane traperice i ove se sezone vraćaju kao vodeći trend i sigurno ćemo ih viđati na svim stylish djevojkama tijekom toplijih mjeseca. 

I kada razmislimo o svim super-popularnim i etabliranim brendovima traperica na svijetu, stvarno moramo priznati kako je veliki uspjeh biti na samom tronu popularnosti ove društvene mreže. 

Sve što trebate znati o One Teaspoon brendu jest a) postoji već 15 godina; b) njegov osnivač je James Blakey i c) One Teaspoon može se kupiti u Harrodsu, Free Peopleu, Selfridgesu i naravno - ASOS-u! Što znači da ove divne, mega popularne traperice možete kupiti ODMAH.

One Teaspoon najpoznatiji je po svojim poderanim trapericama, ali i vrućim hlačicama koje su prošlog ljeta bile pravi HIT! U našoj galeriji pogledajte 6 modela koje smo pronašli na ASOS-u i koji se već odavno nalaze na našoj wish-listi za proljeće...

One Teaspoon Bandits Mini Shorts in Blue Malt €112.67
One Teaspoon Bandits Mini Shorts in Blue Malt €112.67