Outfit Meghan Markle koji nas je oduševio

| Fashion |

Princ Harry i Meghan Markle danas su posjetili izložbu organiziranu u čast 100. rođendana Nelsona Mandele, a supružnici su blistali u elegantnim, ali ipak ležernim kombinacijama.

Instagram/ @meghammarkle_duchess

Harry je bio prilično zgodan u bijeloj košulji, sivom sakou i bež hlačama, ali je ipak svu pažnju ukrala njegova supruga Meghan, koja je za manje od dva mjeseca, koliko je prošlo od vjenčanja, uspela steći status modne ikone.

Instagram/ @hrhofsussex

Novopečena vojvotkinja od Sussexa ponovo se odlučila za boju, koju najčešće nosi, a riječ je o jednoj od nude nijansi.Ona je prošetala u haljini kanadskog brenda House of Nonie koja podsjeća na čuveni trench baloner, a upotpunila ju je clutch torbicom koju potpisuje Mulberry te s Dior salonkama, a sve je bilo u istom ružičasto-bež tonu.

Instagram/ @bitchyinbeige

Nismo mogli ni da ne primijetimo da je lijepa Amerikanka kosu opet svezala u nisku punđu, a ova frizura polako, ali sigurno postaje njen zaštitni znak.
Meghan razbarušenu punđicu uglavnom nosi u nešto neformalnijim prilikama, a u onim svečanijim se odlučuje za blage valove.

Novim izdanjem je opet kupila britansku javnost, i uspješno prošla još jedan modni test.

Instagram/ @andeharperofficial