Otkrivena naslovnica za rujanski Vogue!

| Fashion |

Vogue September Issue 2014.
Vogue September Issue 2014. (thefashionspot.com)

 

Način na koji Vogue "skriva" svoje rujanske naslovnice možemo jedino usporediti s načinom na koji mladenka skriva svoju vjenčanicu od budućeg muža. Stoga je pravo čudo kada u javnost prijevremeno "procuri" naslovnica ovog američkog modnog magazina. (Anna sigurno nije sretna zbog ovog.)

Nakon dugih nagađanja forumašica, naslovnica je napokon tu! I sva šuškanja su se pokazala točnim. Naslovnicu prestižnog rujanskog izdanja Voguea krase Karlie Kloss, Cara Delevigne i Joan Smalls. Izbor nas ne čudi s obzirom na to da su sve tri prvoklasni top modeli i miljenice Anne Wintour, glavne urednice američkog izdanja Voguea. Ali modni svijet je ostao iznenađen ovom viješću, jer ne događa se često da Vogue na naslovnicu stavi samo manekenke.

Naslovnicu možemo nazvati eksplozijom it-djevojaka! Karlie, Cara i Joan u jednostavnom, prirodnom izdanju - čistih lica i neuredno dignute kose, odišu elegancijom, svježinom i mladolikošću. Naravno, nose i super blještave toalete jer, kako je Anna jednom rekla, "To je Vogue. Podignimo ljestvicu." 

S fotografije također otkrivamo kako se izdanje proteže na 856 stranica, što je manje od prošlogodišnje rekordne 902 strane kad je naslovnicu krasila Hollywoodska miljenica Jennifer Lawrence, ali i dalje veće od izdanja sa Siennom Miller iz 2007., koje je sa svojih 840 strana u tom trenutku proglašeno najvećim izdanjem ikad!

Je li ova, za Vogue neobična naslovnica, način na koji se Anna Wintour želi iskupiti za incident zvan Kim Kardashian? (podsjetimo: čitatelji su bili zgroženi odlukom da Kim dobije naslovnicu.) Još važnije, mogu li supermodeli s naslovnica izbaciti zvijezde i ikone poput Rihanne i Lene Dunham? Za odgovore na ova pitanja ipak ćemo morati pričekati da Vogue izađe na američke kioske.

Složit ćemo se kako ova naslovnica ne spada u kategorije ni najboljih - a ni najšokantnijih rujanskih naslovnica, ali činjenica da se Vogue napokon odlučilo za tri svježa, mladenačka lica dovoljan je razlog za uzbuđenje oko ovog nadolazećeg izdanja.