Otkriven je lookbook za kolekciju Simone Rocha x H&M

| Fashion |

Po prvi put otkriveni su komadi iz kolekcije Simone Rocha x H&M! Kolekcija je spoj desetljeća dizajna Rochine senzibilnosti i potpisa. Priznanje Irskoj, Hong Kongu, teksturi, obliku, taktilnosti, povijesti, obitelji, intimnosti i radosti. Unutar kolekcije nalaze se ženski, muški ali i dječji odjevni komadi, kao upečatljivi i modni dodaci.

Simone Rocha x H&M

“Nadam se da će komadi iz ove kolekcije biti nošeni i čuvani godinama. Svi su bili kreirani idejama i nadahnućima koji su oblikovali mene i moj brend tijekom posljednjih 10 godina, i tako sam uzbuđena kad ih vidim nošene i stilizirane na nove načine." Otkrila je Simone Rocha.

Lookbook Simone Rocha x H&M sadrži dinamična nova lica uz modele koji su postali dio Rochine zajednice, a redovito se pojavljuju ma njenim modnim revijama; Jess Maybury, Bimpe, Jan Baiboon, Tess McMillan, Aramish Mangi, Jeremiah Berko Fordjour i Jethro Sapon. U Londonu ih je fotografirao Ben Toms, a styling potpisuje Robbie Spencer.

Simone Rocha x H&M

“Simone ima tako jedinstvenu i posebnu estetiku. Iz sezonu u sezonu, ona definira svoj identitet. Ovo se čini kao savršena kolekcija za ovo vrijeme; dinamičan prijedlog dizajnerice s tako jasnim osjećajem tko je ona i što želi reći. To je vesela kolekcija koja će, nadam se, pružiti svima nadahnuće. " Izjavila je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica H&M-a.

Simone Rocha x H&M

Kolekcija Simone Rocha x H&M dosutupna je od 11. ožujka na hm.com , a fotografije kolekcije možete pronaći u našoj galeriji.