Otkrivamo vam trik koji će vam pomoći u pronalasku savršene veličine hlača u Zari

| Fashion |

The hlače

Najteže je pronaći hlače to jest traperice koje nam savršeno odgovaraju. Pronaći traperice koje nam nisu tijesne u nogama i stražnjici, a prevelike u struku zaista je teško. Mi vam u nastavku otkrivamo kako izbjeći Sizifov posao i vrlo lako pronaći hlače koje vam pristaju kao salivene.
Zara je jedna od omiljenih high trgovina mnogima od nas. No iako je ponuda hlača, a posebice traperica zaista široka i raznolika svejedno se mnoge od nas muče pronaći the hlače to jest traperice. Traperice su mnogima od nas svakodnevna uniforma i zaista je bitno da nam savršeno pristaju. Uvjereni smo kako ovaj trik pronalaska savršenih hlača, u Zari, niste znali stoga vam ga mi donosimo u nastavku.
Kako bi nam olakšala posao, Zara na svojim etiketama ima dva različita znakića. Jedan znakić je trokutastog oblika dok je drugi znakić kvadratastog oblika. Ove znakiće možete pronaći na vrhu Zarine etikete. Kvadratić na vrhu etikete otkriva kako su hlače true to size dok trokutić znači kako trebate veličinu veću nego što inače nosite.
Nadamo se kako će vam ovaj mali, ali značajan trik pomoći u pronalasku the hlača koje će vam pristajati kao salivene.