Otkrivamo vam što je Zara izdvojila kao Spring Essentials

| Fashion |

Zara

Iako su temperature i dalje vrlo niske i iako nema naznaka proljeća ipak nam se proljeće sve više približava. Nema tko se ne veseli proljeću odnosno dugim toplim sunčanim danima.

Zara

Proljeće je odlično fashion doba koje nam dopušta kreativnost. Lepršave haljinice, kožne jakne, bajkerske čizme, crop-topovi kaputi kaubojke, kratke hlačice, minice... Sve to možemo nositi na proljeće jer temperature nam dopuštaju kombiniranje različitih odjevnih komada kao što su čizme i kratke hlačice.

Zara

Zara je u svojoj online trgovini izdvojila komade koji će biti nužni ovog proljeća. Komade bez kojeg nećemo moći živjeti ovog proljeća možete pronaći pod kategorijom Spring Essentials.

Zara

Razne komade možete pronađu u Spring Essentials - ima. Od kaputa, suknja, popularne torbice nalik na onu brenda Bottega Veneta...

Zara

Zaključili smo kako prevladavaju basic komadi koji su sastavni dio svake capsule garderobe. Također primijetili smo kako će i ovoga proljeća najtrendi boja biti zelena.

Zara

Mi smo za vas izdvojili najpotrebnije komade iz Zare za proljeće prema našem mišljenju, a što sve Zara smatra nezaobilaznim ovog proljeća možete vidjeti ovdje.

Zara