Otkrijte najpoželjnije komade odjeće za proljeće i ljeto

| Fashion |


Kad dođe proljeće sve nas zanima koji su to aktualni modni trendovi, zadnje dvije sezone Arena Centar za svoje posjetitelje izbacuje zanimljivi lookbook gdje svoje najdraže trendove sezone izabiru domaći modni urednici. Tako Arena Centar u svom novom Fashion Lookbooku donosi aktualne modne trendove i 50 'must have' komada odjeće za nadolazeću sezonu.

Proljeće sa sobom donosi neke nove i uzbudljive početke te uvodi u dugo, toplo ljeto, a modni Lookbook otkriva da će se u toplije doba godine nositi bezvremenski tamni traper, senzualne haljine na preklop, neodoljive bluze otvorenih ramena, razigrani karirani uzorak, 'statement' torbe i velike naušnice koje ističu lice, dok su za snažniji spol rezervirane prugice te majice s upadljivim uzorcima. Nova sezona idealna je i za nešto odvažnije modne pothvate, pa će se nositi i 'matchy-matchy' kombinacije, a za one s posebnim ukusom rezervirane su samurajske hlače uz koje nitko ne može proći nezamijećeno.

Kako biste u novim komadima odjeće izgledali još bolje, svakako treba obratiti pozornost i na aktualne beauty trendove. Novi Lookbook tako donosi i neizostavne make-up proizvode uz koje u nekoliko trenutaka možete izgledati sređeno te istaknuti lice, a tu su i proizvodi za njegu kože kako biste i bez trunke šminke izgledali svježe i odmorno. Inspirirajte se uz pomoć Fashion Lookbooka i u toplije doba godine ušetajte odjeveni po posljednjim trendovima, a u nastavku pogledajte po nama najzanimljivije trendove od onih odabranih u Areninom lookbooku. 

XXL naušnice - gotovo svi high-street dućani ove sezone u ponudi imaju velike masovne, statement naušnice koje idu uz gotovo svaku kombinaciju.  

XXL naušnice

Haljine na preklop - takozvana wrap dress jedna je od rijetkih haljina koja ljubi skoro svako žensko tijelo, naglašava grudi, pokriva one eventualne problematične djelove, a ove je sezone jedan od najboljih trendova. 

Haljine na preklop

Matchy-matchy- na stranicama high street dućana poput Zare ove kombinacije nalaze se pod nazivom co-ords, a ove sezone su najpopularnija odijela i to u pastelnim bojama. No dolaze u raznim kombinacijama - s kratkim hlačama, dugim i kratkim suknjama ili dugim hlačama. Mogu biti u istom uzorku ili sličnom, čak i kontrastnom. 

Matchy-matchy

Statement torba uz malu torbu, tzv. Double bag - novi trend među fashionisticama je nođenje dvije torbe, one male ili oko struka ili ručne i jedne malo veće, gradske shoperice

Statement torba uz malu torbu, tzv. Double bag