Otkrijte koje su to najbolje cipele za ljeto

| Fashion |

Dame vole cipele i to nije tajna. Vjerojatno da se njih pita cijeli stan bi bio jedan veliki ormar za cipele. Pred vrućine koje nam dolaze i samo ljeto pred vratima, za vas smo sakupili najbolje modele koje svaka žena mora imati u svom ormaru ovog ljeta! U našoj bogatoj galeriji pronaći ćete raznorazne modele poznatih kuća MASS, Diechmann, Planet Obuća i Paul Green koji će vas zasigurno oduševiti! 

Najbolje cipele za ljeto
Najbolje cipele za ljeto

Većina ljetnih kolekcija koje su dostupna u domaćim prodavaonicama naglasak stavlja na kombinaciju modernog dizajna i udobnosti.  Ravni modeli s X-remenčićima ili remenčićima  u zlatnim i srebrnim detaljima, ravne sandale s mnoštvom kopči kao i japanke u raznim bojama koje idealno zaokružuju cjelokupnu odjevnu kombinaciju, prepoznatljiv su znak novih modela iz Planeta Obuće za lagan i ugodan ljetni korak.

Nova ljetna kolekcija
Nova ljetna kolekcija

Izbor je raznolik i prilagođen različitim prigodama. Za večernji izlazak pripremljene su i sandale na punu petu koje daju dozu elegancije, a za svakodnevnu šetnju i poslovne prigode u izboru su nezaobilazne i trendy špagerice, dostupne također u više boja.

Najbolje cipele za ljeto
Najbolje cipele za ljeto

Ono što je najbitnije je to da ove sezone naglasak je na udobnosti. Ravni  i udobni modeli konačno se vraćaju na modnu scenu kad je riječ o cipelama i sandalama. Uz već nabrojane, u ljetnoj kolekciji Mass objedinjuje i nove modele sandala za ljeto, a riječ je o poznatim brendovima Cravo&Canela, Bull Boxer, Repla, Desigual, Tamaris, S.Oliver, Zeus, Creator, te Hello Kitty i MKids za djecu.