Ormar Emme Watson u nama izaziva ljubomoru

| Fashion |

Coveteur
Coveteur

 Ako niste znali, Emma Watson glumi Disneyjevu princezu Belle u novom filmu "Ljepotica i zvijer", a i u stvarnom životu živi bajkovit život - zahvaljujući svom nevjerojatnom ormaru. Ako mislite da ima kolekciju luksuznih komada koje će odjenuti jednom i više nikad, razmislite ponovno... 

"To je problem koji ljudi imaju s modom" Watson je rekla za Coveteur. "Kupuju odjeću i bacaju je nakon što su dva puta odjenuli. Uništavaju planet, esencijalno." Emma definitivno tako ne živi. Čak je i njezina odjeća za vježbanje napravljena imajući prirodu na umu. Nosi brend Teeki, koji ima najbolju odjeću za vježbanje - zabavnu, ludu i napravljenu od recikliranih plastičnih boca!

Coveteur
Coveteur

Watson je također nosila i ecofriendly komade tijekom promocije "Ljepotice i zvijeri". Napravila je i Instagram profil koji dokumentira njezinu zelenu modu. Nosila je dizajnerske komade koje su napravljene misleći na ekologiju, poput primjerice Louis Vuitton haljine od poliestera iz plastičnih boca te Emilia Wickstead haljine koja je napravljena od recikliranih materijala. 

Iako su ovo itekako luksuzne investicije, za održivu modu am ne treba puno novaca - puno prihvatljivih brendova također ima eco linije, počevši od H&M-ove conscious kolekcije (koja čak ima i plus-size te trudnički dio). Zbog savršenog ormara Emme Watson definitivno ćemo razmisliti dvaput prije nego što sljedeći put krenemo u shopping.

Coveteur
Coveteur