Omiljeni high street brand predstavio trendove za ljeto

| Fashion |

U atraktivnom prostoru kluba Kvart - stara tvornica Zagrepčanka, prikazana je nova kolekcija popularnog španjolskog branda Mango.

Zaštitno lice branda Mango za kolekciju proljeće/ljeto 2012. manekenka je i modna ikona Kate Moss koja u potpunosti utjelovljuje viziju branda Mango. Poznati supermodel ujedno je i zaštitno lice kozmetičkog branda Rimmel koji stoji iza službenog make up-a revije. Kolekcijom dominiraju pastelne boje, pletiva, prozračni materijali te indigo i žuti tonovi. Naglasak je stavljen na spajanje etničkih elemenata sa sportskim detaljima kako bi se dobio jedinstven, a opet jednostavan urbani izgled. Sve kombinacije upotpunjene su i atraktivnim modnim dodacima - ogrlicama, narukvicama, naušnicama, remenjem i torbama.

Španjolski modni brand Mango osnovan je 1984. godine u Barceloni, a danas je jedan od najpopularnijih high street brandova na svijetu i drugi po veličini španjolski izvoznik ženske odjeće. Koncept branda temelji se na povezanosti između kvalitete proizvoda koja je uvijek u skladu s najnovijim modnim trendovima i pristupačnih cijena. Sa preko 2400 prodavaonica prisutan je u više od 107 zemalja, a u Hrvatskoj pod okriljem Iris mode trenutačno posluje 11 prodavaonica.