Omiljeni domaći brend kupaćih kostima Peau izbacio je novu kolekciju

| Fashion |

Peau nova kolekcija

Ljeto nam je pred vratima, a Mia Matić i Ema Pilić, dobro poznati duo iza brenda Peau vrijedno je radio na novoj kolekciji koja će zasigurno, kao i prošlogodišnja, biti totalni hit među ženskom populacijom.
Brend koji je na prvu osvojio srca it djevojaka, s oduševljenjem predstavlja treću po redu kolekciju za ljeto 2023. Najnovija kolekcija sjajno se stopila s predivnim otokom Sveti Petar i novootvorenim restoranom i barom St Pietro u Dubrovniku, koji je poslužio kao savršena kulisa za snimanje kampanje, stvarajući neodoljivu kombinaciju stila i ambijenta.

Peau nova kolekcija
Peau nova kolekcija

Uz već dobro poznate modele, ove je godine Peau uvažio feedback svojih kupaca pa je tako dodatno poboljšao postojeće modele i materijale. Ta poboljšanja su primijenili i na nove modele u kolekciji, stvarajući mješavinu seksi i sportskog dizajna kako bi svaka žena mogla pronaći nešto što odgovara njezinom stilu i ono u čemu se osjeća samopouzdano.
Kolekcijom i dalje prevladavaju monokromatski i klasični tonovi kao što su tamnoplava, maslinasta, nude i crna nijansa s pokojim modelom u žarkim bojama
kao što su ružičasta i crvena koje će dodatno istaknuti ljetni preplanuli ten. Osim novih modela, Peau je u novoj kolekciji pripremio i malo iznenađenje, pa je
tako u svoj asortiman dodao i ručnike za plažu kao savršen dodatak za potpuno uživanje u suncu i moru. Peau ručnici dostupni su u dvije bestseller boje - Martini i Peau Original, te se savršeno slažu s istoimenim badićima.

Peau nova kolekcija
Peau nova kolekcija

,,Ova kolekcija je simbol naše posvećenosti slavlju raznolikosti i prihvaćanju vlastite jedinstvene ljepote. Peau je brend koji je odrastao zajedno s nama, a ove sezone smo okupili novi tim ljudi koji je donio svježe ideje i kreativnost. Rezultat toga je naša najkonkretnija kolekcija do sada, za koju se nadamo da će vas oduševiti.“, izjavile su Mia i Ema.

Dopustite da Peau postane vaša najdraža destinacija za kupaće kostime i ove sezone - pridružite im se i budite spremne za nezaboravno ljeto!
Peau kupaći kostimi dostupni su za online narudžbe na službenoj stranici brenda: www.peau.hr