O'Mara Charms - nakit kao stvoren za pod bor!

| Fashion |

O'Mara Charms mladi je zagrebački brend koji se posvetio izradi prvenstveno narukvica, no i ostalog nakita. Brend O'Mara Charms postoji od studenog 2014. godine, a nastao je zbog potrebe vlasnice brenda Petre Mezdjić da kreativno ispuni svoje slobodno vrijeme. Glavna karakteristika narukvica je privjesak u obliku leptirića koji obilježava ovaj brend, a svako godišnje doba godine obilježava novi limitirani privjesak dostupan u određenoj kolekciji.

O'Mara Charms

Inspiracija za nove kolekcije uglavnom dolaze iz mog ormara. Zamislim ono što mi treba, boje koje su mi potrebne uz odjevne kombinacije i tako krećem. Ne razmišljam previše o tome kako će točno koja narukvica izgledati već samo počinjem nizati i stvarati u hodu, i moram reći da sam svaki put oduševljena kako na kraju ispadnu“, podijelila je s nama Petra.  

Dorin Lucija Bajzec, Sonja Kovač, Lana Jurčević

Mnogi poznati odavno su se zaljubili u ovaj šarmantan brend narukvica, a među njima i Lana Jurčević, Sonja Kovač, modna blogerica Dorin, Anamarija Asanović, Ivana Mišerić te brojni drugi.

„Mlađa sestra“ ovog brenda pokrenuta je prije dva mjeseca pod nazivom Mia O'Mara i posvetit će se suknjama, ponajviše til suknjama koje će probuditi uspavane princeze u svakoj ženi. No za ovo božićno vrijeme, Mia O'Mara kreirala je zimske kape s „coflekom“ te preslatke božićne „Rudolf“ majice.

O'Mara Charms - Petra Mezdjić (u Mia O'Mara Rudolf majci i kapi)

Kako biste mogli uživati ove blagdane u ovim predivnim narukvicama i naušnicama, O'Mara Charm u suradnji s Wall.hr-om odlučio vas je nagraditi jednim božićnim setom koji će vašu prijateljicu, sestru, mamu, tetu, curu, razveseliti za Božić! Nekoliko je koraka kako osvojiti predivan set narukvica i naušnica, no vrlo jednostavnih:

  1. Lajkajte Wall.hr i O'Mara Charm Facebook stranicu
  2. Lajkajte članak na Wall.hr službenoj Facebook stranici
  3. U komentarima označiti dvije osobe kojima biste voljeli pokloniti ovaj set!
  4. Pobjednicu/pobjednika ćemo proglasiti u nedjelju 20. prosinca do 17 sati slučajnim odabirom putem random.org-a

Ostale su narukvice dostupne na O'Mara Charm Facebook stranici i Instagram profilu

O'Mara Charms