Olivier Rousteing iz Balmaina voli Zarine kopije

| Fashion |

Rousteing voli Zarine kopije
Rihanna za Balmain SS 2014.

Kopiranje je u svijetu mode postalo sasvim normalna pojava, no kopiranje od strane high street brendova većinu dizajnera, najblaže rećeno, izbacuje iz takta. Međutim, mladi dizajner iz Balmaina, Olivier Rousteing, oduševljen je upravo tom pojavom!

"Mislim da je Coco Chanel rekla ako si original, biti spremni da će te kopirati," kazao je on. "Volim vidjeti prozor Zare s mojom odjećom pomiješanom sa Celine i Proenza Schoulerom! Mislim da je to genijalno. To je čak i bolje nego ono što ja radim! Volim njihov styling, volim njihovu priču... Zaista uvijek promatram njihove prozore u prolazu. Oni znaju što im je činiti i vrlo su brzi, imaju veliki smisao za stil i kako pokupiti ono što dizajneri imaju i stvarno sam sretan da se Balmain kopira. Kada sam radio svoju Miami kolekciju i crno-bijeli print, znao sam da će biti u Zari i H&M-u. No, učinili su to na pametan način - pomiješali su Celine oblik s mojim Balmain printom. Bravo - volim to!".

Ovo svakako nije prva kolekcija koja mu je "pokradena" od strane komercijalnih i vrlo pristupačnih brendova, a sigurno smo da neće biti ni zadnja. U svakom slučaju, zanimljivo je što se jednom vrlo atraktivnom dizajeru ova pojava sviđa.

Rousteing voli Zarine kopije
Olivier Rousteing