Odlična vijest za sve ljubitelje mode: Stiže ROTATE x H&M kolekcija

| Fashion |

H&M x ROTATE

H&M nas je ponovno oduševio! Nakon lansiranja vrlo uspješne suradnje s Paco Rabanne-om, u kojoj su gotovo svi komadi već rasprodani, na red stiže nova, vrlo uzbudljiva kolekcija. Radi se o modnoj suradnji s vrlo popularnim danskim brendom odjeće, Rotate koja bi trebala u odabrane trgovine stići već 28. studenog ove godine.

Na čelu Rotate-a, kao kreativne direktorice nalaze se Jeanette Madsen i Thora Valdimars, koje i same predstavljaju glavna obilježja marke Rotate - glamur i senzualnost. Žene diljem svijeta vole Rotate upravo zbog njihovog modernog pristupa i neobičnih te upečatljivih outfita za partije i događanja. Veliki puf rukavi, mnogo čipke i kratke haljine dio su DNK Rotate-a. Stoga ne čudi da se ovi detalji nalaze i u H&M suradnji.

ROTATE x H&M

Ova kolekcija, napravljena ekskluzivno za H&M, obilježava petogodišnjicu brenda, zbog čega je kreirana kao novo izdanje osam kultnih dizajna koji su bili temelj za Rotate prilikom lansiranja brenda u Kopenhagenu, 2018. Za H&M x ROTATE suradnju, ovi osnovni dizajni nadopunjeni su ekskluzivnim teksturama, bojama, printovima i tkaninama - uključujući upečatljivo svijetle i ženstvene pastelne boje, nježnu čipku u crnoj boji te boji lavande, ali i cvjetne uzorke, a  pojedini komadi bit će dostupni u više boja. Ova snažna kolekcija utjelovljuje samopouzdanje i pozitivnost, a svaki će komad zajamčeno donijeti užitak onome tko ga nosi, ali i brojne poglede i komplimente.

ROTATE x H&M

A gdje i kada možete kupiti komade iz ove modne suradnje? Od 28. studenog 2023. kolekcija će biti dostupna online i u odabranim trgovinama.

H&M x ROTATE