Strukturirani korzet koji je postao viralna atrakcija

| Fashion |

Emily Ratajkowski - Instgaram / @orseund_iris

Emily Ratajkowski, Kylie Jenner, Bella Hadid i Leandra Medine predale su se čarima ovog neobičnog odjevnog predmeta kojega je stvorio brand iz New Yorka.

Ovaj odjevni predmet obvija ženske grudi s porukom osnaživanja. To je bila vodilja brenda Orseund Iris, a u današnje vrijeme možemo vidjeti da su korzeti od standardnog modnog dodatka koji je bio na neki način i instrument mučenja i agresivnosti prema ženskom tijelu, postao moderan dodatak koji obvija žensko tijelo i pokazuje njegove obline, radije nego ga pokušava promijeniti i stanjiti.

Emily Ratajkowski - Instgaram / @orseund_iris

Ova vrsta korzeta je udobna te stavlja naglasak na nevjerojatnu prirodu ženskoga tijela. Govorimo o strukturiranom korzetu brenda iz New Yorka, Orseund Iris, napravljen od platna, a viđali smo ga na svim vrstama odjevnih predmeta te u raznim stilovima. Raspon boja koje nude su crna, bijela te boja kože.

Bella Hadid - Instgaram / @orseund_iris

Kylie Jenner prošetala je ovaj korzet u smeđoj maxi majici, Bella Hadid ga je ukomponirala uz bijelu košulju, a Emily Ratajkowski uz majicu s natpisom feminist i vojnički inspiriranoj jakni, dok ga je Leandra Medine ukomponirala uz traperice visokog struka te upadljivi ružičasti sako.  Jasno se može zaključiti da svestranost ovog korzeta nema granica te ga je moguće nositi uz apsolutno sve.

Leandra Medine - Instgaram / @orseund_iris