Odjenite sa kao Kate i Pippa za finale Wimbledona

| Fashion |

Kate i Pippa na finalu Wimbledona

Dok su svi muškarci zalijepljeni za televizor i čekaju nastavak finala Wimbledona prekinutog zbog kiše te će nastaviti buljiti u isto navijajući za švicarskog kralja tenisa Rogera ili pak prvog britanca u finalu nakon pune 74 godine, vi se naše dame naučite odjenuti za tenis kao Kate ili njena sestra Pippa. Vojvotkinja Kate velika je ljubiteljica tenisa, pa je tako uz ovo finale bodrila Murraya već dva puta, prošli tjedan nosila je Temperley Moriah haljinu, u polufinalu nosila je Alexandra McQueena,  a za finale se odlučila za Joseph Vanessa haljinu.

Kate se prva dva puta pojavila sa princem Williamom koji za današnje finale nažalost bio spriječen zbog ranije ugovorenih obaveze, no to Kate nije spriječilo da uživa u teniskom popodnevu sa svojom sestrom Pippom. U loži im društvo prave i David i Victoria Beckham te Anne Wintour koja je poznata ljubiteljica tenisa. Odjeća za Wimbledon bira se pažljivo, dresscode za počasnu ložu iz koje Kate gleda mečeve je smart uz opasku: bez šešira.  Znajući stroga Wimbledonova pravila, možemo zaključiti da je Kate ponovo izgledala odlično, a i odjenula se „pametno“.

Za prvo pojavljivanje na Wimbledonu odlučila se za „Moriah Dress“ dizajnerice Alice Temperley koja na rasprodaji košta 3 713 kuna dok je prije rasprodaje njena cijena bila 7 473 kune.

Kate u Temperley haljini
Kate u Temperley haljini

U polufinalu nosila je kremastu Alexander McQueen mornarsku haljinu koju je naravno ponovo reciklirala, a nosila ju je prije godinu dana njenoj i Williamovoj turi po SAD-u. Cijena ove haljine dok je bila aktualna bile je nešto sitno preko 10 000 kuna.

Kate u McQueenu prije godinu i prije par dana
Kate u McQueenu prije godinu i prije par dana

Za današnje finale odlučila se za svijetlo roza haljinu Joseph Vanessa koju je također već nosila prije godinu dana pri posjeti Princu Edwardu u Kanadi. Na haljinicu je nabacila krem bež jaknicu od tvida Joseph Nessiea koju je nedavno nosila na Epsom Derby-u. U ruci nosi DVF leopard-print clutch torbicu od zmijske kože koja sada košta 1 260 kuna te Kiki McDonough naušnice od 4 653 kune.

Kate je današnju Joseph Vanessa haljinu već nosila
Kate je današnju Joseph Vanessa haljinu već nosila
Nessie tvid jaknica koju danas nosi Kate
Nessie tvid jaknica koju danas nosi Kate
Modni dodaci koje dana nosi Kate
Modni dodaci koje danas nosi Kate

Pippa je podlegla peplum trendu o kojemu smo već pisali ovdje i odjenula je peplum haljinu „Phoebe Bluebird“ od Project D by Danii i Tabithe. Haljina je prije rasprodaje koštala 3 290 kuna, dok je sada u pola cijene i možete je kupiti za 1 645 kuna. U ovoj haljini već smo vidjeli Mary od Danske.

Pippina današnja Project D haljina
Pippina današnja Project D haljina

Pippa je također već posjetila Wimbledon, za prvi posjet sa bratom Alexom odabrala je prekrasnu Orla Kiely plavo bijelu kombinaciju haljine i jaknice. Naočale su Givenchy Obsedia (cijena 1 500 kn) te bijelu torbu Ermanno Scervino čiju smo reviju mogli vidjeti na Fashion Weeku Zagreb prije nekoliko sezona. Cijena torbe je malo manje od 15 000 kuna.

Orla Kiely
Orla Kiely

Možemo zaključiti da svatko može ukrasti stil Kate i Pippe jer ne samo da ne kupuju najskuplje komade već iste nose i po nekoliko puta i kroz nekoliko godina. Pogledajte Kate, Pippu i Beckhamove u svečanoj loži Wimbledona.

Početak Wimbledona