Od sada u Zagrebu kupujemo originalne New Era šilterice

| Fashion |

Od sada u Zagrebu kupujemo originalne New Era šilterice
Od sada New Eru kupujemo i u Zagrebu!

Pomislimo li na kape, prve nam napamet padnu one brenda New Era. Ovaj urbani brend je toliko poznat da ima vlastite dućane diljem svijeta, surađuje s brendovima od Coca Cole i Disneyja do Kenza, a nose ga baš svi od Ricka Rossa i Rihanne do Anne Dello Russo.

Kape s ravnim šiltom su ultimativni asesoar već nekoliko sezona, a uvijek vrhunac dožive tijekom ljeta kada se prodaju kao lude, a dolaze i u više limited edition kolekcija. One sada više nisu samo modni dodatak hip hop scene, već i posljednji touch na savršeno ušminkanom looku pojedine fashionistice.

Danas vam donosimo veliku vijest: Najpoznatije šilterice na svijetu brenda New Era od sada možete kupiti i u Zagrebu! Brend New Era od proteklog vikenda prodaje se u Alpha Army Shopu u maksimirskoj 282, a zasada nude modele 59fifty te snapback. Prva serija kapa je vrlo basic, dolazi u crnoj, plavoj i crvenoj boji, a krase je logotipi poznatih američkih baseball klubova. Cijene se kreću od 150 do 260 kuna (što znači da su jeftinije od njihove narudžbe preko Interneta), a već će kroz dva tjedna doći nove (i otkačenije) kape u ponudu.

Uskoro u prodaju dolaze i T-shirtice i sweatshirti brenda New Era, a osim njih možete nabaviti i modele brenda Alpha Industries Surplus.

Od sada u Zagrebu kupujemo originalne New Era šilterice
Ove kape trenutno možete kupiti u Zagrebu