Od sada Majestic Athletic kupujte u Zagrebu

| Fashion |

Od sada Majestic Athletic kupujte u Zagrebu

Minimalističke baseball jakne i hoodyji obavezan su dio garderobe već nekoliko sezona, a sportski chic ne jenjava. Upravo zato, ne mislite li da je pravo vrijeme za uložiti u ovaj trendi i funkcionalan komad odjeće? Za vas imamo dobru vijest - legendarni brend Majestic Athletic od sada se prodaje i u Zagrebu!

Majestic Athletic je američki proizvođač odjeće koji trenutno radi sportsku odjeću za Major League Baseball. Nakon osnivanja tvrtke 1982., 1984. potpisuju svoj prvi ugovor s MLB. Od 2005. postaju jedini proizvođač dresova za svih 30 MLB klubova u SAD-u.

Majestic je poznat po svojim college i baseball jaknama koje su već neko vrijeme veliki hit u high street - urbanoj modi. Velik broj poznatih često je ulovljen kako nosi upravo njihove jakne, a posebno se ističu one s kožnim rukavima. Još jedna prednost njihovih modela je u kvaliteti i izdržljivosti, što je razumljivo s obzirom na to da se izrađuje za profesionalne sportaše. Moramo vam pažnju obratiti i na baseball dresove koji postaju sve češće furani komad; Na dečkima izgledaju vrlo cool, no izvrsno izgledaju i u ulozi haljine ili na skinny traperice uz dobru štiklu.

Od sada Majestic Athletic kupujte u Zagrebu
Majestic Athletic

Alpha Army Shop je jedini dućan u Hrvatskoj koji prodaje Majestic Athletic proizvode, a nalazi se u Maksimirskoj 282 (okretište tramvaja u Dubravi!). Cijene odjevnih komada su kao i u ostatku Europe, a kod nekih artikala čak i niže.

Moramo vas podsjetiti i na to kako Alpha Army Shop jedini prodaje originalne New Era kape i nudi zaista zavidan izbor limited edition kapa, kao i šilterica s ravnim i zakrivljenim šiltom.

U galeriji pogledajte neke od Majestic modela koji vas očekuju u AAS!