Obožavat ćete novu UGG Classic II kolekciju

| Fashion |

UGG je objavio suradnju s poznatim modelom Rosie Huntington-Whiteley kao svojim novim zaštitnim licem, kako bi odao počast svojim jedinstvenim Classic čizmama te najavio dolazak nove Classic II kolekcije. Classic II čizme obožavat ćete jer im je podebljan potplat, što ih čini još mekšim i udobnijim; impregnirana im je koža kako bi odbijale vodu i kako bi se spriječilo nastajanje mrlja; a UGG brend istaknut je na elegantnoj kožnoj markici pozicioniranoj na peti čizme.

Potpisivanje ugovora s novom ambasadoricom za UGG Classic II, Rosie Huntington-Whiteley, podudara se s najvećim redizajnom koji je brend imao od svoga osnutka prije trideset i sedam godina. Uz  Treadlite by UGG™ potplatom za  bolje prianjanje, meku unutrašnjost i dodatak oslonca, te Scotchgard™ Protector, koji odbija vodu i mrlje, novi Classic II modeli imaju karakteristike i prednosti koje kupcima omogućuju nošenje omiljene UGG obuće u gotovo svim vremenskim prilikama. Nove UGG Classic II modele u raznim bojama možete pronaći u Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku.

«Čast mi je biti zaštitno lice brenda UGG koji je toliko obožavan širom svijeta. Kada sam se počela baviti modelingom, prva stvar koju sam kupila bio je par Classic čizmica jer mi je udobnost najvažnija. Osvježeni Classic modeli nude istu udobnost, ali s izazovnijim street style izgledom», izjavila je Rosie.

«Kao međunarodno ostvareni model i glumica, Rosie je, zahvaljujući svojoj eleganciji i ljubavi prema UGG-u, idealna ambasadorica jer njezino samopouzdanje, stil i toplina savršeno odražavaju vrijednosti  našeg brenda», zaključio je Dave Powers, predsjednik Deckers Brands-a.