Obožavamo novi model Puma tenisica

| Fashion |

Retro je ponovo in, a Puma je jedan od brandova koji zaista ima bogato nasljeđe. Pumin model Suede dolazi u posebnom, bogatom izdanju povodom svog 50. rođendana. Tadašnji must have i jedan od najpopularnijih modela sve do danas, svoju popularnost duguje skupini mladih pripadnika ondašnje supkulture u nastajanju, koja je Pumu Suede usvojila kao „street uniforme“.

Puma Suede

Radi se o hip hop kulturi, preciznije breakdancerima, ali i ostalim rap i hip hop umjetnicima iz Bronxa, kolijevke ove supkulture. Do danas mnogo se toga promijenilo, no popularni model Suede i dalje je moderan. Svojim dizajnom i udobnošću uklapa se u danas popularan athleisure fashion, stil koji je omiljen zbog spoja udobnosti, sportske opreme u kojoj je kretanje iznimno olakšano te dojma koji ostavlja njegova jednostavnost i neopterećenost.

Puma Suede

ShoeBeDo dućane Puma Suede 50 years edition stigao je u bojama “Black”, “Flame Scarlet“  “Forest Green Peacoat“, “Red Dahlia”, “Spiced Coral” i “Blue Indigo”, a novitet u odnosu na model iz sedamdesetih je zlatni detalj na vezicama s natpisom SUEDE, koji ovom modelu tenisica daje još primamljiviji izgled.

Puma Suede

Kako ovakav Pumin potez odaje počast hommage vremenima i kulturi koja je tada bila u razvoju i tražila svoj prostor, tako možemo reći da je ova kolekcija namijenjena svima koji idu vlastitim putem. Svim nekonformistima preporučujemo da što prije svoj model pronađu u najbližem ShoeBeDo dućanu ili na njihovom webshopu, jer ove tenisice neće dugo čekati svoje nove vlasnike!