Obožavamo IziPizi naočale

| Fashion |

IZIPIZI je univerzalan, IZIPIZI je šaren, IZIPIZI je veseo, IZIPIZI je...lagan!  IZIPIZI naočale od sada na dohvat ruke u centru grada!

Jučer je u Dežmanovoj ulici u društvu prijatelja, medija i klijenata otvoren Pop – up store francuskog branda naočala IZIPIZI. U ugodnom druženju u Dežmanovoj ulici, koja svojim izgledom i raznolikom ponudom podjseća na parišku ulicu, uživale su brojne poznate osobe poput Anite Dujić, Anamarije Asanović, Petra Kurtele, Ive Balaban, Nine Mie Čikeš, Mirana Kurspahića, Suzy i Sarah Josipović, Frana Maškovića i drugih. 

IziPizi, Nina Mia Čikeš, Iva Balaban i Petra Kurtela

U novootvorenom Pop – up storeu, osim već postojećih modela naočala, predstavljene su i nove kolekcije Sun Nautic i Baby. Kolekcija za bebe (Baby & Kids) se može pronaći u dvije veličine (0-12 mjeseci i 12-36 mjeseci), a uz njih dolazi i silikonska trakica da naočale ne ispadaju te da budu ugodnije za nošenje, dok je Sun Nautic model nešto veći od standardnih modela. 

IziPizi

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj. Novost je limitirano izdanje naočala za ekran koje dolaze u dvije nove boje Jelly Pink i King Blue, dok sunčane naočale možete osim klasičnih boja pronaći i u bojama Jelly Pink, King Blue, Orange Safran i White.

IziPizi

Dizajn je jednostavan i trendi, a istovremeno su  kvalitetne i cjenovno prihvatljive. Naočale su lagane, fleksibilne te su prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike. IZIPIZI naočale visoke kvalitete izabrane su kao dio asortimana u najljepšim dućanima na svijetu poput Colette i Merci u Parizu, Harrodsa i Selfridgesa u Londonu, MoMA-e i Bloomingdale's-a u New Yorku te Istana u Tokyu. 

IziPizi

Naočale dolaze u svojoj kultnoj i prepoznatljivoj ambalaži (kutija i mekana futrola) te su postale potpuni must-have proizvod koji pristaje uz sve.