Objavljena prva službena fotka Kylie Jenner za Pumu

| Fashion |

Kylie Jenner za Pumu
Kylie Jenner za Pumu

U petak popodne, svi fanovi Kylie Jenner (a samo na Instagramu ih je preko 54 milijuna) i njenih mnogobrojnih poslovnih avantura, na Snapchatu su mogli vidjeti sneak-peak nadolazeće kolekcije i reklamne kampanje na kojoj je ova 18-godišnjakinja surađivala s velikim sportskim brendom, Pumom.

Na opće iznenađenje, sinoć je Kylie iskoristila svoje ostale društvene mreže, Instagram i Twitter te otkrila prvu službenu fotku kampanje za Puma Fierce tenisice, koje je opisala kao "lagane tenisice za trening koje ne ostavljaju prostor za izgovore".

@kyliejenner
@kyliejenner

Koristeći hastag #ForeverFierce, najmlađa članica Kardashian/Jenner/West klana već je sada napravila potpunu pomutnju na društvenim mrežama te ako je suditi prema njenim fanovima - svi jedva čekaju 1. travnja, kada je najavljeno lansiranje tenisica u prodaju. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je njezin Lip Kit rasprodan u svega nekoliko sekundi (da, dobro ste čuli) i da Kylie ima nevjerojatan utjecaj na legiju svojih fanovima diljem svijeta - predlažemo da, ako ste zainteresirani, već sad pripremite strateški plan kupnje tenisica...