O ovim baggy trapericama bruji cijeli internet, a kupiti ih možete u H&M-u

| Fashion |

H&M

Iako se sve više šuška o povratku skinny jeansa u modu ipak modnom scenom i dalje vladaju traperice širokog kroja. Baggy traperice svakom outfitu daju cool notu i baš iz tog razloga ih toliko volimo nositi.

H&M

Skrolajući bespućima interneta primijetili smo kako su jedne baggy traperice vrlo popularne te vam garantiramo kako će upravo te traperice biti the traperice ove jeseni i zime.

H&M

Radi se o baggy trapericama, isprano sive boje, iz H&M-a koje su napravljene od 100-postotnog pamuka. Ono što ovim trapericama daje dodatnu cool notu jest tanki remen od istog materijala kao i traperice. Osim što je veoma cool ovaj remen je funkcionalan jer s njime možete prilagoditi vaše traperice svome struku.

H&M

Siva boja je boja jeseni stoga će ove traperice biti idealne za nadolazeće razdoblje. Mi bi ih kombinirali na apsolutno sve. Za večernju varijantu bi se odlučili za crop top i štikle, za posao bi odlično išle na chunky mokasine i strukirani sako, a za casual varijante na Adidas Samba tenisice i pulover. Cijena ovih hit baggy traperica je 40, 99 eura.

H&M