O! bracelets najslađe su narukvice koje smo vidjeli

| Fashion |

U poplavi raznih mladih brandova koji se brave izradom nakita, pronašli smo za vas jedan preslatki brand narukvica pod nazivom O! bracelets. O! bracelets narukvice kako im i samo ime kaže u svom dizajnu imaju mali kružić koji dolazi na narukvicama u čak 10 boja i 3 veličine. Tako možete svoje O! bracelets narukvice nositi u raznim jednobojnim kombinacijama, nekoliko crnih, bijelih ili crvenih ili možete kombinirate dvije, više ili pak sve boje. Isto tako, O! bracelets možete koristiti kao friendship narukvice pa sa svojim prijateljem ili prijateljicom imati narukvice u istoj boji. Boje koje su za sada dostupne kreću se od navedenih neboja- crna, bijela i tamno metalic siva, standardnih - tamno plava, svijetlo plava i crvena, ženskih - lila i roza,  do onih ljetnih i intenzivniji poput narančaste i zelene.

O-bracelets narukvice

Posebnost ovih narukvica je osim što su jednostavne, a prekrasne, što su napravljene od prirodnog materijala, odnosno od lagano impregniranog konca koji odoljeva vodi i suncu, a tijekom spavanja ih niti ne osjetite pa za razliku od brojnih drugih narukvica s njima možete spavati bez problema. Ono što je najbolje od svega je da cijena jedne narukvice samo 20 kuna pa ih mirna srca možete kupiti više i poslagati na vašu ruku. Narudžbe za O! bracelets narukvice primaju se na službenoj Facebook fan stranici branda O! bracelets.

Ali to nije sve, trenutno traje nagradna igra " O! bracelets adventski kalendar" u kojoj svaki dan imate priliku osvojiti preslatku O! bracelets narukvicu u željenoj boji. Sve što trebate napraviti je podijeliti ovaj članak s postavkama na public te biti fan O! bracelets i Wall.hr fan stranica na Facebooku. Pobjednik se bira svaki dan, slučajnim odabirom, a objavljivati će se na O! bracelets i Wall.hr fan stranici. Nagradna igra traje do 24. prosinca - sretno!

O-bracelets narukvice