Novo, zavodljivo lice Nicole Kidman za Jimmy Choo

| Fashion |

Nicole Kidman za Jimmy Choo

Australska glumica Nicole Kidman treću sezonu za redom zaštitno je lice jedne od najpoznatijih kompanija cipela na svijetu, Jimmy Choo. Tako u ulozi seksi zavodnice na kauču pred objektivom fotografa Sølvea Sundsbøa predstavlja cipele za proljeće/ljeto ove godine. Fotografije su inspirirane kubističkim pokretom i temom "neobuzdana priroda", a na njima Nicole uz  Tamber cipele i Damsen sandale, prezentira i torbe Anna i Charlize. 

Nicole Kidman za Jimmy Choo
Nicole Kidman za Jimmy Choo

Ova suradnja Nicole Kidman i Jimmy Chooa zasigurno je najzanimljivija jer jer iz Nicole izvukla neki seksepil koji često ne viđamo pa je ova modna priča gdje Nikol pozira u toplesu, nakon prve pomalo stroge kampanje i druge u stilu Bridget Bardot  veoma iznenađujuća. 

Nicole Kidman za Jimmy Choo
Nicole Kidman za Jimmy Choo

Obožavam raditi s ovim timom. Kao i uvijek, snimanje je bilo zabavno jer mi je uvijek zanimljivo snimati na novi način neke nove priče, činilo se da bi moglo biti malo opasno, ali jako mi se svidio minimalistički stil cijele priče i činjenica da cipele i torbe na fotografijama postaju dio mene." izjavila je povodom ove suradnje Nicole Kidman, dok je Sandra Choi, kreativna direktorica Jimmy Chooa dodala "Sviđa mi se kod Nicole što je otvorena da svake sezone prigrli neku drugu ulogu koju smo joj namijenili tako da se bez problema iz sezonu u sezonu transformira u neku drugu osobnost koja je potrebna za prezentaciju kolekcije. Pozira savršeno, njena prirodna ljepota je nemjerljiva i ima neko posebno samopouzdanje tako da se njena energija osjeti i preko fotografija". Čini se kako su u Jimmy Choou zadovoljni s Nicole pa valjda možemo očekivati još jednu njihovu zajedničku suradnju i kampanju. U galeriji pogledajte sve fotografije kampanje, a u nastavku pogledajte video dio sa zavodljivom Nicole u glavnoj ulozi. 

Nicole Kidman za Jimmy Choo