Novitet na modnoj sceni: Mona ima svoju kolekciju obuće

| Fashion |

Mona Fashion

Mona Fashion se etablirala kao jedan od najpopularnijih brendova na području Balkana. Vjerujemo da svatko tko imalo prati modu je upoznat s radom Mona Fashiona. Osim odličnih ready to wear komada, Mona, je vjerojatno i poznatija bila po svojim torbicama. Za neke modele torbica postoji čak i lista čekanja.

Mona Fashion

Mona Fashion je srpski brend koji je poznat po vrlo zanimljivim dizajnima koji prate svjetske trendove te odličnoj kvaliteti i još boljim materijalima.

Mona Fashion

Nedavno je, u Beogradu, održana revija u kojoj je Mona Fashion predstavila novitete za nadolazeću jesen i zimu. Osim odlične odjeće i torbica ono što je novo, a što do sada nisu imali u ponudi jest obuća.

Mona Fashion

Nama su se najviše dojmile visoke čizme špičastog vrha, na tanku potpeticu, napravljene od kože na kojoj je otisnut print krokodilske kože. Ovaj model čizama možete pronaći u nekoliko boja: crnoj, kraljevsko plavoj i smeđoj.

Mona Fashion

Osim ovog modela u novoj Moninoj kolekciji možete pronaći i kaubojske čizme, mokasinke na potpeticu te nekoliko modela štikli.

Mona Fashion