Novi trend jesu kratke trenirka hlačice

| Fashion |

Zara

Nosi se udobno, praktično i funkcionalno. Taj trend preslikat će se i na ljetne krpice. S obzirom na to da se ljeti temperature penju i do +40 stupnjeva suludo bi bilo nositi duge i debele trenirke.
No nemojte se brinuti i u ljetnim mjesecima moći čete uživati u udobnim materijalima trenirke, biti stajliš i ne skuhati se jer su modni dizajneri započeli novi trend kao stvoren za vruće ljetne dane. Novi it komad jesu kratke hlačice napravljene od materijala od kojeg se rade i trenirke. Na policama se mogu pronaći i modeli "vrućih" hlačica, ali i onih nalik na bermude. Obe dužine su jednako cool.
Kratke trenirka hlačice vrlo su trendi komad koji lako možete kombinirati za sportske varijante, kućna druženja, odlazak u šetnje, ali jednako dobro će izgledati i uz bijelu oversized košulju onda kada želite izgledati sređeno, ali i dalje želite da Vam bude udobno.
Mi smo, u našoj galeriji, izdvojili najljepše i najzanimljivije kratke trenirka hlačice komade. U galeriji svatko može pronaći nešto za sebe.