Novi modeli Urban Watch satova su prekrasni

| Fashion |

Urban Watch satovi u kratkom su vremenu osvojili srca mnogih i već smo o njima pisali. Preplavili su društvene mreže i influenceri, blogeri i fashionisti ih jednostavno obožavaju, a sada imaju novu, kako kažu jedinstvenu kolekciju. Upravo je jedinstvenost osnovna nit koja povezuje novu kolekciju Urban Watch satova i one koji se svojom osobnošću uvijek razlikuju od ostalih. Oni koji se ne boje izazova, promjena i uvijek traže nešto novo i drugačije. 

Urban Watch Berlin

Kolekcija Berlin je nastala kao odgovor na visoke standarde koje postavljaju suvremeni trendovi u kombinaciji s jedinstvenim dizajnom, vrhunskim materijalima i svevremenskom kvalitetom. Snažan prvi dojam ostavlja prirodni mramor. Njegovi detalji oblikovani stoljećima daju svakom satu unikatan izgled koji ga čine jedinstvenim i drugačijim od svih ostalih. 

Urban Watch Berlin

Mramor je sinonim za kvalitetu i trajnost, te kao takav daje jedinstven izgled našoj Berlin kolekciji. Prirodni mramor, precizni mehanizam, nehrđajući čelik i najkvalitetnija koža glavna su obilježja našeg najekskluzivnijeg modela s kojim osim prekrasnog modnog dodatka dobivate i dijelič prošlosti uklopljen u najljepšu suvremenu priču. 

Urban Watch Berlin

Nenametljivo su elegantni i svojom jednostavnošću uklapaju se u većinu stilova. 

Jednostavno i brzo, u samo nekoliko koraka zamijenite narukvice svog sata i dobit ćete potpuno novi look svakog dana. Na raspolaganju su vam kožne i metalne narukvice koje dolaze u raznovrsnim bojama tako da će svatko pronaći nešto za sebe. Baš zato dovoljno su svestrani, da ih može poželjeti gotovo svatko. Urban Watch satovi dostupni su na njihovom službenom web shopu.  

Urban Watch Berlin