Otkrivamo vam koji model New Balance tenisica je ovih dana mega popularan

| Fashion |

New Balance 327

New Balance je brend koji je godinama bio ispod radara zaljubljenika u modu no svima onima koji vole nositi udobnu obuću izbor su im oduvijek bile New Balance tenisice. Posljednih godina ovaj brend je postao mega popularan.

New Balance 327

Danas vjerojatno i najpopularnije tenisice jesu upravo brenda New Balance. Nekoliko modela postale su ultimativni trend, a upravo te modele svi žele imati u svome ormaru. Era popularnosti New Balance-a započela je modelom New Balance 330, a veliku popularnost u fashion svijetu dobili su i modeli 480, 530 i 550.

New Balance 327

No čini se kako era popularnosti New Balance tenisica nije prestala jer još je jedan model, ovih dana, sve popularniji i popularniji. Radi se o New Balance 327 tenisicama.

New Balance 327

Ove tenisice dolaze u raznim kombinacijama boja, a krasi ih veliko slovo N. Odlične su jer njihov dizajn podsjeća na fashion tenisice dok njihova udobnost više naliči sportskim tenisicama. Ove tenisice odlične su za svakodnevno nošenje i za skoro sve prigode. Lako ih možete kombinirati i za posao jer odijelo i tenisice su trenutno vrlo popularna kombinacija, ali odlične su i za casual kombinacije na traperice ili trenirku.

New Balance 327
New Balance 327
New Balance 327