Nove boje proljetnih Startasica

| Fashion |

Život u bojama Startasa

STARTAS – ŽIVOT U BOJAMA STARTASA –  NOVA KOLEKCIJA PROLJEĆE LJETO 2018.
I ovo proljeće gotovo je nemoguće zamisliti bez Startasica. Slogan ovogodišnje kampanje je ŽIVOT U BOJAMA STARTASA. Startas tenisice dio su avanture zvane život mnogih generacija. One kao neke drage slike iz prošlosti  izmame osmijeh na lice, stidljivo, blago i vrijeme na čas stane. Ostane samo mladost i ona od prije 40 godina zbog koje je Startas stvoren i ova danas za koju Startas čuvamo i s veseljem kombiniramo.

Život u bojama Startasa
Život u bojama Startasa

I danas kao i prije toliko godina, u istoj tvornici, na obali Dunava, čarolija izrade Startas tenisica se nastavlja... Jedan sat i dvadeset ruku vrijednih ljudi, majstora svog zanata potrebno je za izradu jednog para Startasa.  
 
Kolekciju čine 7 novih modela, Sidra bijela, Sidra plava, Girl in Love, Rinče, Mandala white, Hibiscus i Lotus. Uz njih kolekciju nadopunjuju i best selleri: Pink Unicorn, Frida, Croatian Hearts i Sailor in Love. Osim raznolikosti modela, Startas krase jedinstvenost i kvaliteta. U proizvodnji Startasa koriste se prirodni materijali kao što je platno od stopostotnog pamuka te guma dobivena iz kaučuka, što osigurava udobnost.  Iz Vukovara s ljubavlju. Borovo.
 
Startasice dolaze u rasponu brojeva od 36 do 42, a mogu se pronaći u prodavaonicama Borovo i na Borovo web shopu po cijeni od 229 do 249 kn.
O kampanji:
Mjesto snimanja: Sportski objekti Vukovar Fotograf: Marko Džavić Grafički design: Tomislav Šilovinac Make up: Jelena Tufeković Modeli: Marijana Josipović i Martina Tomić Odjeća: Butik „Mistique“ Osijek, OseaDesign Osijek