Nova Zarina kolekcija inspirirana Coca-Colom

| Fashion |

Zara: Coca-Cola kolekcija

Coca-Cola jedno je od omiljenih pića mnogima diljem svijeta. Slatko osvježenje inspirativno je i u modnom svijetu. Mnogi brendovi, kroz povijest, su bili inspirirani Coca-Colom te su svoju inspiraciju ovim gaziranim pićem preslikali na svoje kolekcije i modne krpice.

Zara

Nije prvi puta da je Zara izbacila kolekciju čija je tema upravo Coca-Cola. No ova kolekcija je zaista vrlo neodoljiva, ali i trendi. Svi znamo kako je retro stil in pa je tako i Zarina Coca-Cola kolekcija u retro štihu.

Zara

Coca-Cola je možda i najprepoznatljivije piće na cijelom svijetu no Zara, ovoga puta, nije zaboravila ni na ostala dva omiljena gazirana pića. Majice inspirirane Fantom i Spriteom oversized su kroja, a njihov dizajn je, također, vrlo retro.

Zara

Nove Zarine krpice inspirirane Coca-Colom idealne su za vruće ljetne dane, a njihova prednost jest što se vrlo lako kombiniraju. Idealne su uz traperice i tenisice no jednako dobro se slažu i u kombinaciji sa sakoom odnosno odijelom jer oversized, Coca-Cola t-shirt daje casual dozu uštogljenom look-u.

Zara