Nova uzbudljiva suradnja na modnoj sceni - Kanye West x Gap

| Fashion |

Kanye West x Gap

Osim muzikom i dramama koje prate poznatog glazbenika, Kanye West etablirao se u važno ime na modnoj sceni posljednjih nekoliko godina.
Kanye West u modnome svijetu dogurao je tako daleko da čak diktira i modne trendove. Njegove tenisice su "najtraženija roba" koje bi svaki ljubitelj tenisica volio imati u svom ormaru.

Yeezy

Njegov brend Yeezy zaista je postao jedan od vodećih brendova što se tiče street styla te udobne, ali fashion odjeće. Njegove kreacije malo je reći da su drugačije i vrlo zanimljive. Mnogima se ne sviđaju no uvijek postanu vrlo trendi i traženi komadi koje svaki fashionista želi imati u svom ormaru. Tako je bilo i s natikačama brenda Yeezy tako da ne sumnjamo kako će kolekcija u suradnji Kanye Westa i Gapa također biti vrlo popularna.

Yeezy

O suradnji Gapa i Kanye Westa ne zna se ništa osim da kolekciju možemo očekivati ovoga ljeta. No što će sve biti dio kolekcije i koji je točan datum izlaska kolekcije i dalje nije poznato. Jedino što zasigurno znamo jest da se jako veselimo ovoj modnoj suradnji za koju ne sumnjamo da će biti genijalna.