Nova Twins kampanja inspirirana hrvatskom povješću

| Fashion |

U novoj bezvremenskoj kampanji brenda Twins čije suvremeno lice hrvatskog chica ponovno neopisivo i damski iscrtavaju Damir Begović i Domagoj Štimac, u prvoj suradnji s fotografom Goranom Čižmešijom, zajedno predstavljaju kolekciju koja je majstorski spoj sporta i duha couturea s vlastitim rukopisom. Slojevita igra vune, pravog krzna, svilene organze i boja hrvatske trobojnice upotpunjene zlatnim ordenima, temelj je koji savršeno zaokružuje ovu priču inspiriranu Hrvatskim narodnim preporodom.

TWINS jesen/zima 2015/2016

Twins silueta je ekstremno pripijena i naglašena ili izrazito oversized, ističući pad i teksturu bogatih tkanina. Rubin, safir i smaragd u intenzivnim i zagasitim tonovima „sveto“ su trojstvo ovosezonske kolekcije jesen/zima 2015/2016. Od čistih formi do raskošne oversized dugmadi, Twins vizija moderne žene fokusirana je na luksuz od jutra do mraka kroz bogate kapute, poslovne kostime, ženstvene haljine i kombinezone. Ovom raskošnom poslovnom i svečanom kolekcijom prikazuje se Twins žena čiji je stil odvažan, ali i profinjen.

TWINS jesen/zima 2015/2016

Kolekcija koja je od svog predstavljanja doživjela ovacije publike i modne kritike ispisana je u scenariju o zimskoj paleti tonova koja se nosi uz bogate komade nakita i raskoši. Ugođaj upotpunjuje lokacija na kojoj je kampanja snimljena, a riječ je o predivnom interijeru Kina Europa, gdje je bajkovita kolekcija ponovno oživjela.

TWINS jesen/zima 2015/2016

Fotograf: Goran Čižmešija

Modeli: Hana Fort-Mlakar, Ivana Vukušić, Lučana Mirko i Lara Spajić (Talia Models)

Make up: Žana Kožul