Nova suradnja Taylor Swift i Stelle McCartney

| Fashion |

Taylor Swift planira merch za svoj nadahnut svojim sedmim albumom Lover u suradnji sa Stellom McCartney.

Njih dvoje su već neko vrijeme prijateljice, a Swift napominje kako su, kada je ona počela više vremena provoditi u Londonu, Stella i ona često odlazile u šetnju i ispijale koktele te razgovarale o životu. Dakle, kada je došlo vrijeme za novi album, Swift je odlučila da je pravo vrijeme za suradnju sa Stellom.

McCartney je jedna od najbolje povezanih žena u modi koja nije mogla vjerovati da se njeno ime nalazi u nazivu pjesme Taylor Swift . Nakon što je Taylor svoj novi album odsvirala Stelli , ona je dobila nevjerojatnu inspiraciju za suradnju koja savršeno nadopunjuje kreativnost obje umjetnice.

Kapsula kolekcija crpi inspiraciju iz grafita, vintage tinejdžera, stihova Taylor Swift i njezine mačke, Benjamina Buttona.

Ponuda se sastoji od hudica i majica od organskog pamuka, bomber jakne od viskoze i torbe izrađene od Eco Alter-Nappa kože koja sadrži reciklirani poliester i ulja biljnog otpada.

Limited edition komadi bit će dostupni za naručivanje na Stellamccartney.com od 22. kolovoza, a kupnja u samostalnim trgovinama u Londonu i New Yorku počinje 23. kolovoza.

Instagram/@stellamccartney

Osim tamo, komadi iz kolekcije mogu se pronaći u pop-up trgovini "Lover Experience" Taylor Swift koju sponzorira Capital One u New Yorku.

Dizajnerica je žarko željela naglasiti zelene principe koji su sastavni dio njezinog brend od prvog dana.  Izjavila je da uvijek gleda na održivost i ne ubijanje životinja kako bi probudili svijest širokih masa.

Kako biste vidjeli prvi pogled na kolekciju i dodatne najave iz moćnog dueta zapratite hashtag #StellaxTaylorSwift na Instagramu.

Instagram/@tswift.updates13