Nova Reserved kolekcija kao prvi vijesnik proljeća

| Fashion |

Svako desetljeće iza nas za sobom je ostavilo različite modne trendove, a kako je moda nepredvidiva govori i sama činjenica u kojoj se trendovi mijenjaju iz sezone u sezonu. Brojni od njih zaboravljeni u vremenu iz kojeg su došli, dok neki i dalje prisutni nikada ne silaze s trona. Neovisno o sezoni i godini, denim je jedan od trendova koji je uvijek konstantan. Nosi se neovisno o godišnjem dobu, čak i prilici, a volimo ga zbog udobnosti, svestranosti i mogućnosti kombiniranja s raznim bojama i uzorcima. Denim je postao platno za fashion izražavanje i kreiranje vlastitog stila, a upravo je on glavni fokus i naziv nove Reserved kolekcije koja je kao stvorena za nadolazeće tople dane koji nam dolaze. Inspirirana suncem, palmama i plavom bojom kao baznom bojom trapera, kolekcija Denim dolazi nam kao karta za putovanje kroz vrijeme, ali i planiranje naših budućih putovanja koje s nestrpljenjem iščekujemo.

Reserved Denim kolekcija

Kolekcija se sastoji od hlača, suknji, haljina, košulja, jakni i kombinezona koji predstavljaju idealnu priliku za kreativno spajanje ovih omiljenih komada. Ove sezone traper se nosi slojevito pa se nemojte ustručavati jer sve je dozvoljeno.

Reserved Denim kolekcija

Mom jeans modeli visokog struka hit su i ove sezone, a osim što ih nosimo u baznoj boji, ovog puta Reserved ide korak dalje s pastelnim lila nijansama te nezaobilaznom bijelom koja odlično podnosi bluze i košulje atraktivnih uzoraka. Odlučili se za ove ili straight fit modele, traperice ćete zasigurno nositi cijele sezone iskombinirane u poslovnim ili casual svakodnevnim varijantama.

Reserved Denim kolekcija

Osim traperica, denim suknje postale su bezvremenski klasik koji ćemo nakon kupovine nositi još godinama. Od kombiniranja s traper jaknom ili traper košuljom, do kratkih topića i majica, ovaj komad najviše volimo u toplim večernjim izlascima. Većina odjevnih komada izrađena je od organskog pamuka i u već poznatom Reserved programu Eco Aware koja upotrebljava ekološki prihvatljivu tehnologiju čime se osigurava pročišćavanje otpadnih voda, povrat topline i materijali koji ne sadržavaju štetne kemikalije. Klasične teksture, a osvježeni stil navest će vas da se u Denim kolekciju zaljubite na prvi pogled.

Reserved Denim kolekcija

Odjeća iz RESERVED kolekcije Denim dostupna je na www.reserved.com i u odabranim trgovinama.