Nova neretuširana Missguided kampanja

| Fashion |

Približavamo se kraju 2017.godine, a budući da bilježimo dobitke i gubitke koje nam je ova godina donijela, jedna od najboljih stvari je da je oglašavanje postalo mnogo inkluzivnije. Razne robne marke, kao što su Wildfox i Nike u svojim reklamama prikazuju ljude točno onako kako izgledaju. Također, Asos je prestao retuširati strije svojih modela, a i Missguided je prošli mjesec počeo pratiti ovaj "prirodan" trend. Sada je Missguided otišao i korak dalje, s kampanjom koja je jedna od najboljih stvari koje smo vidjeli cijele godine.

Missguided

Njihova nova zimska kampanja pod sloganom "Make your mark" potpuno je neretuširana, a slavi modele drugačijih rasa, stilova i veličina te sve njihove mane. Kampanja ponosno prikazuje strije modela, celulit i druge "nesavršenosti". Glavne zvijezde ove kampanje nazivaju se " Babes of Missguided", a grupa je sastavljena od blogerica, aktivistica i plus size modela koje se ne srame pokazati sve nepravilnosti na svome tijelu. Na svim slikama modeli izgledaju sretno i ponosno pokazuju sve svoje "mane", a uz njihove slike nalaze se razni inspirirajući citati kako bi potaknuli mlade djevojke da prihvate i vole sebe zbog sebe.

Missguided

Missguided je pokrenuo "Keep on being you" pokret, a njihova misija je da inspiriraju djevojke diljem svijeta da vole sebe i prihvate sve svoje tjelesne nesavršenosti te da ne trebaju težiti perfekciji jer kako njihova kampanja kaže "f*ck perfection, it doesn't exist". Internet je potpuno zaluđen ovom kampanjom te ljudi diljem svijeta ovaj brand obasipaju pozitivnim komentarima i porukama podrške.

Missguided