Nova modna priča sestara Boudoir ostavlja bez daha

| Fashion |

Uistinu jedinstvene sestre Boudoir i ove modne sezone redefiniraju svoj svijet u kojem nema mjesta pojednostavljenim formama.

Novu kolekciju stvorile su nadahnute uistinu raskošnom florom i faunom, i svim tim malenim, čarobnim i gotovo skrivenim detaljima koji uvjerljivije govore o životu nego što to bilo tko od nas može dočarati pričom.

Njihov je dizajn i u najnovijoj kolekciji prilično amorfan, ne prati crte tijela već istovremeno dopušta razigranost djevojčice, ali i dekoriranost otmjene i sofisticirane žene. Drske, drugačije, potpuno predane svojoj viziji zabavne i bajkovite ženstvenosti s dozom retro romantike, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević od ideje do gotovog proizvoda sudjeluju u onome na što stavljaju svoju etiketu.

Nova kolekcija je najbolji testament tome – nešto seriozniji, dark Boudoir svijet u potpunosti je naslonjen na prirodne smjene koje dolaze s hladnim danima jeseni. Bogate i valovite teksture i kreacije s printom koje izazivaju pozornost na prvi pogled, kao i ušivena crta zabave, štosa i humora najistaknutiji su fragmenti velike kolekcije koju je već moguće razgledati i, potpuno očekivano, zaljubiti se.

Kolekcija je dostupna u njihovom ateljeu i showroomu u zagrebačkoj Radićevoj ulici, a više informacija možete potražiti i na njihovoj web, Facebook i Instagram stranici.