Nova Link by Ogi Antunac kolekcija s važnom porukom

| Fashion |

 

Link by Ogi Antunac, brend koji nas je svojim dosadašnjim radom pomalo naviknuo da je ''ispred svog vremena'', sada je ''u korak s vremenom'' i to u doslovnom smislu riječi.

Link by Ogi Antunac je svojim vjernim klijentima predstavio limited edition survival kit / stay @ home collection, odnosno sve ono što je potrebno za modno preživjeti ove neočekivane dane.Limitirana kapsulna kolekcija sastoji se od #keepyourdistance majica s kapuljačom, udobnih #stayathome hlača;#dinnertime tunika i #goingtothestore haljina s kapuljačom, a cijela kolekcija je napravljena od samo prirodnih i ugodnih materijala, kako bi si, naravno, uljepšali naredne dane provedene na kauču.

''Nakon ovog perioda kojeg ćemo se svi, vjerujem, sjećati, ostat će dizajnerski suvenir koji ćemo, isto tako vjerujem, i dalje rado nositi!'' – istaknula je dizajnerica branda, Ogi Antunac.Zanimljivo, kolekciju je snimila, ali i predstavila Mia Matić, koja se ovoga puta tako našla i u ulozi modela i u ulozi fotografa.

Cijela kolekcija može se pogledati i naručiti na Instagram i Facebook profilima branda, putem kojih se nudi i beskontaktna dostava na kućnu adresu.