Nova linija donjeg rublja "Body Make-up Experience"

| Fashion |

Donje rublje Make up Experience
Triumphovo donje rublje Make up Experience

 Triumphova nova senzualna linija donjeg rublja Triumph Body Make-up Experience došla je ovaj mjesec u njihove trgovine.

 Kolekcija nudi nenadmašan osjećaj udobnosti, a dostupna je u širokom rasponu boja koje pristaju svakoj puti. Triumph Body Make-up Experience linija mekana je poput baršuna zahvaljujući ćemu se donje rublje ove modne serije rado nosi.

 Linija Body Make-Up Velvet ističe se mekoćom brušene tkanine. Sastoji se od tri različita stila gaćica i grudnjaka, potkošulja s ušivenim grudnjakom i bodija koji savršeno pristaju uz tijelo. Boje su nježne, a komadi podržavaju tijelo i čine ga glatkim. Stražnja strana grudnjaka nema šavove, a izuzetno mekane naramenice elegantno pristaju uz kožu. Žice su skrivene u mekoj tkanini, etikete su otisnute izravno na tkaninu, a kopče su posebno oblikovane kako bi pružale osjećaj maksimalne udobnosti.

 Ljupki ženstveni obrub koji ukrašava dekolte oduševit će sve koji vole jednostavan, ali profinjen stil. Glatki rubovi gaćica, bodija i potkošulja nevidljivo pristaju uz tijelo. Etikete su otisnute, a ne ušivene – zbogom iritantnim etiketama. Otmjen ukras krasi liniju struka kao moderan detalj. Žene će obožavati svakodnevno nositi ove baršunaste i atraktivne komade, jer je svakoj ženi najvažniji osjećaj nesputanosti i slobode koje joj ovakvo rublje pruža.

Donje rublje Make up Experience
Triumphovo donje rublje Make up Experience