Nova limited edition kolekcija badića koja ostavlja bez daha

| Fashion |

Peau swimwear

Nakon što su prošlo ljeto napravile boom na domaćoj sceni s jedinstvenom kolekcijom badića, poznata zagrebačka manekenka i influencerica Mia Matić i njezina poslovna partnerica Ema Pilić bacile su se na posao i za ovo ljeto napravile novu fantastičnu limited edition kolekciju.

Peau swimwear

Peau je već dobro poznato ime kupaćih kostima koji su prošlo ljeto bili apsolutni MUST HAVE na svakoj plaži. Svojim jedinstvenim krojem i unikatnim bojama, pružile su publici ono što je svima trebalo…jednostavne jednobojne badiće. Ove godine odlučile su svoju standardnu monokromatsku kolekciju upotpuniti s dva nova kroja badića, kao i s novim retro uzorcima i bojama. Novi modeli dolaze pod nazivima: Amaretto sour, Sangria, Olive, Swirl i Fusion koji neodoljivo imaju prizvuk ljeta i godišnjeg odmora. Modeli dolaze u 3 retro uzorka te u svijetlo zelenoj i tamno crvenojboji. Naglasak je kao i prošle godine ostao na kvalitetnoj izradi i detaljimakoji jednostavne modele čine unikatnima, kao što su na primjer keramičke perlice na retro modelima.

Peau swimwear

"Novom kolekcijom smo htjele odati divljenje ženskom tijelu, a nit vodilja kampanje je bila prekrasna ljetna koža što se usko veže i uz samo ime brenda Peau što na francuskom znači koža.“

Peau swimwear

Peau badići dolaze u veličinama S,M i L, a u svojoj ponudi imaju i jednodijelne i dvodijelne komade tako da svako može pronaći nešto za sebe.

Peau swimwear

"Iako kreiramo vrlo izazovne bikinije, vrlo nam je bitno da se sve cure koje nose Peau dobro osjećaju u svojoj koži i na plaži. Ovi badići kreirani su za sve žene, neovisno o građi tijela i konfekcijskom broju, s toga nam je posebno drago da smo u novu kolekciju uklopile želje i ideje naših kupaca. Sigurne smo kako uz njihneće proći nezapaženo na plaži ove godine.

Peau swimwear

Ova jedinstvena kampanja snimljena je u novootvorenom hotelu Dalmacija PlacesHotel by Valamar u Makarskoj koji se svojim minimalističkim dizajnom i efektnim detaljima savršeno uklopio u viziju kampanje kao istinsko mediteransko utočište, moderno i puno života.

Peau swimwear

Peau kupaći kostimi dostupni su za online narudžbe na službenoj stranici brenda: www.peau.hr

Peau swimwear
Peau swimwear
Peau swimwear
Peau swimwear