Nova kolekcija TWINS by Begović & Štimac - DIJASPORA

| Fashion |

Vođeni željom svojih klijentica, koje inzistiraju biti posebne u svakoj prilici, Twinsi u novim vizualima za ljetnu kolekciju predstavljaju paletu modela koji obiluju svilom, kožom i pamukom, a proteže se od raskošnih dnevnih kombinacija s interesantnim konstrukcijskim rješenjima, preko višenamjenskih komada bogatih volanima , čvorovima i pliseom pa sve do dugih lepršavih svilenih haljina.

Ova sexy, zaigrana i moderna kolekcija pravo je osvježenje u ponudi, a stvorena je za žene koje dodatno žele podržati hrvatsku modu i dizajn talentiranih pojedinaca te istaknuti svoju osobnost na ne klasičan, ali unikatan i profinjen način.

Kao inspiracija za kolekciju poslužila nam je sve očitija činjenica masovnog iseljavanja iz naše domovine. Budući kako smo obojica podrijetlom Slavonci i svakih par mjeseci imamo priliku vratiti se doma, uočavamo sve manje ljudi i prijatelja u našim rodnim mjestima, a i šire. Takvi prizori nas ostavljaju bez teksta. Potaknuti činjenicom teških životnih uvjeta u Slavoniji, te konstantno okruženi pričama o ljudima koji bježe iz Hrvatske, odlučili smo pozabaviti se činjenicom iseljavanja i Hrvata koji žive u dijaspori. Cilj tematike kolekcije je skrenuti pozornost trenutnu vlast koja zataškava problem iseljavanja. A nastavi li ignorirati najbitniji problem u lijepoj našoj  možda sljedeće godine uz novu polovicu Republike Hrvatske koja će ju napustiti među njima budu i Twinsi. – Rekli su o novoj kampanji Damir Begović i Domagoj Štimac.

Ključni element DIJASPORA kolekcije je ljubav prema svojoj domovini u kojoj mnogi više nisu. Iz tog razloga kreacije su snimljene u studiju na čistoj pozadini uz minimalne rekvizite kako bi dodatno naglasili tu prazninu koja ostaje među praznim ulicama iseljenih gradova i uklopili u atmosferu odlaska u nepoznato.

Fotografija : Darija Cikač

Asistent fotografa: Neven Muretic

Modeli: Dea Cesar, Lana Klarić, Ana Klarić (Talia Models)

Frizura: Tanja Kuštović - međunarodni Keune edukator iz Keune akademije

Šminka:  Ana Pećanić za Učilište Profokus ( Ana Pećanić/ Učilište Profokus)

Naočale: SHERIFF & CHERRY