Nova kolekcija Tory Burch inspirirana je Dianom prije nego što je postala princeza

| Fashion |

Nevinost je bila priča iza revije koja se dotaknula živce mnogih. Tory Burch, poznata po ženstvenosti u svome dizajnu i svom dinamičnom poslovnom stavu te filantropiji.

Na ovogodišnjem New York Fashion Weeku zakoračila je tamo gdje se nitko nije usudio koračati od smrti princeze Diane, 1997. godine.

Pristojne haljine s cvjetnim uzorcima i pufasti rukavi kanalizirali osamdesete, a kabanice i  struk istaknut remenjem suptilno sugeriraju rani način odijevanja pokojne princeze.

Instagram/@toryburch

Revija se održala u središnjem dijeli Brooklyn muzeja koji je bio ukrašen popt vrta kako bi se dao miran fashion statement i odala počast Dianinom stilu prije nego što je postala princeza.

Dizajnerica je izjavila da je u ovu priču htjela lagano zakoračiti te da nije bila inspirirana samo stilom princeze, već njezinom humanošću, ljudskosti i neustrašivosti. Tory je svoje siluete opisala kao braon oblike, s napuhnutim rukavima, istaknutim strukom i predimenzioniranim mašnama.

Instagram/@toryburch

Iako je se sama na reviji pojavila u odraslijem stilu, noseći mornarski džemper preko svijetlo bijele suknje što je potpuna suprotnost Nataliji Vodianovoj koja je otvorila show u bijeloj haljini ispunjenoj cvijećem i komadom obuće koje, navodna buduća kraljica Engleske, Diana nikad ne bi nosila, tenisicama.

Instagram/@toryburch