Nova kolekcija sestara Šopar

| Fashion |

Sestre Helena Šopar i Tamara Rebić koje stoje iza brenda Sopar predstavile su svoju ljetnu kolekciju kampanjom u kojoj imaju i glavnu ulogu. Helena i Tamara novom kampanjom, osim ljetne kolekcije, odlučile su pokazati čari i ljepote otoka Brača.

Sopar proljeće/ljeto 2017

Osim neizostavih čipkanih detalja po kojima su već prepoznatljive, na šarmantan su način pokušale dočarati spoj otoka i svoje odjeće. U kampanji se pojavljuje i ovca s kojom su ovoga puta prošetale ulicama Bola, maleni janjčići s kojima su pozirale na Zlatnom ratu, drveni ribarski brod te Renault 4 ispred bolske vinarije. Sa svim tim elementima pokušale su dočarati autentičnost mjesta koje je fotograf Jakov Baričić uspio prenijeti u kampanji.

Sopar proljeće/ljeto 2017

Duge svilene haljine, raznobojni kombinezoni, čipkani detalji, haljina u stilu muške košulje te neizostavna NOVALJKA kojoj su sestre ovog puta dodale i DUGU NOVALJKA haljinu, samo su neki od must have komada za ovo ljeto. Fotograf Jakov Baračić svoje znanje stekao je na fakultetu u New Yorku, a može se pohvaliti pozamašnim brojem snimanja za najcjenjenije modne časopise na svijetu. Snimao je za VOUGE UA, VOUGE LATIN AMERICA, VOUGE MEXICO, HARPERS BAZAAR,TATLER RUSSIA... 

Sopar proljeće/ljeto 2017

Za šminku se pobrinuo odličan Saša Joković koji je u Hrvatskoj odradio zasigurno najbolje modne priče. Saša se također otisnuo na strano tržište gdje je šminkao najveće strane modele za Fashion Week London. Vrijedna i talentirana Tanja Kuštović, međunarodna Keune edukatorica, pobrinula se da frizure sestara izgledaju besprijekorno.Tanja je također svoje znanje pokazala na prošlogodišnjem Paris Fashion Weeku. 

Sopar proljeće/ljeto 2017

Cijelu kolekciju sestara mozete pogledati na njihovom webu.

Sopar proljeće/ljeto 2017