Nova kolekcija modne kuće NEBO je „quiet luxury“ i poželjet ćete baš svaki komad u svom ormaru

| Fashion |

Manje je više, čista i minimalna estetika, vrhunske tkanine i izrada, kolekcije koje su kreirane da traju – sve su ovo karakteristike novog modnog koncepta „quiet luxury“ koji osvaja modni svijet. Ovaj trend stil, kvalitetu i praktičnost stavlja na prvo mjesto čime cjelokupan dojam i izgled podiže na luksuzniju i elegantniju razinu.

Zagrebačka modna kuća NEBO već nevjerojatna puna tri desetljeća oduševljava svevremenskim dizajnom, besprijekornom izradom i elegancijom te je istinski hrvatski predvodnik i promicatelj ovog trenda. Ženstveno, diskretno, trajno, svestrano i minimalistički oduvijek su odlike svih kolekcija ove modne kuće pa tako i ove najnovije čije je zaštitno lice dizajnerica nakita i model Anita Dujić Broadfoot.

Anita i NEBO vole se godinama, a ova najnovija suradnja rezultat je istih promišljanja i stavova kada je moda u pitanju. Anita već godinama njeguje svojevrsni chic minimalizam i nosi pažljivo biranu odjeću u kojoj najbolje može izraziti svoju individualnost, a sve su to i odlike ove nove jesensko -zimske kolekcije.

Zaboravljeni i ponovno oživljeni materijali zvijezde su kolekcije koja naglašava senzualnost i ženstvenost, šarmira udobnošću, ali daje sigurnost i samopouzdanje da nas naš modni odabir predstavlja u najboljem svjetlu. Jedna od značajki „quiet luxury“ trenda je vraćanje i ponovno otkrivanje tkanina i materijala koji su pali u zaborav. U novoj kolekciji posebno se ističe kaput boje dozrele masline izrađen od ikonične Casentino vune - mekane, vodoodbijajuće i dugotrajne koja se u odijevanju koristi još od srednjeg vijeka, skrojen u izduženoj silueti i s ručno iščupkanim rubovima. Kaputi u tamno crvenoj boji vina i tamno zelenoj izrađeni od teksturirane japanske tkanine u dijagonalnom tkanju i uz duplo kopčanje te klasične dužine ispod koljena, idealni su i za poslovni stil, kao i za onaj ležerniji, dnevni.

Dašak glamura donose haljine, suknje i topovi izrađeni od pletene rastezljive paillette tkanine i satena za nadolazeću blagdansku sezonu. Voluminozna dugačka suknja ženstvene siluete od tafta šarmantno će šuškati u hodu, a crveni kaput u oversized kroju sa zaobljenim ramenima izrađen od luksuzne reciklirane vunene tkanine statement je komad te vrlo otmjen izbor.

Kreativni tim modne kuće NEBO i ovu kolekciju osmislio je kako bi nadopunila prethodne. Posegnuli su u bogatu arhivu, odlučili se za nevjerojatan izbor tkanina i stvorili jedinstvene, elegantne i bezvremenske komade koji će sigurno trajati godinama, a svoje vlasnice istaknuti u masi.