Nova kolekcija „Dolce far niente“ uzbudljivog i razigranog brenda Tiny Cottons

| Fashion |

 

Razigrani Tiny Cottons ekskluzivno stiže u zagrebački multibrand store Ne.Ne.Ne.

Majke odjeću za svoju djecu biraju s jednakim uzbuđenjem kao za same sebe i dobro znaju da na taj način djeci usađuju vrijednost i stil koje će oni odrastajući dalje graditi sami i kretati se u pravom smjeru, posvećujući pažnju ne samo lijepim već i kvalitetnim komadima odjeće.

Zagrebački multibrand store Ne.Ne.Ne. u svojoj ponudi pozdravlja kolekciju „Dolce far niente“ uzbudljivog španjolskog brenda Tiny Cottons – visokokvalitetne odjeće „Made in Europe“, s jakim vizualnim identitetom. Multibrand store Ne.Ne.Ne. poznat je po svom specijaliziranom asortimanu koji svojom ponudom odskače od uobičajene, u koji ulaze brendovi fokusirani isključivo na materijale organskog podrijetla i održive proizvodnje.

Tiny Cottons je upravo to, nastao je s ciljem da ponude odjeću koju će djedovi i bake voljeti zbog njezine kvalitete, roditelji zbog svježeg pristupa, a djeca zbog razigranosti. Vodeći se ekološkom filozofijom koristi isključivo organski pamuk, reciklirane materijale i vodi računa o tome da se njihova odjeća proizvodi u skladu s društveno odgovornim etičkim postupcima.

Dizajnerica Barb Bruna je stvarajući kolekciju „Dolce far niente“ bila inspirirana sunčanom Italijom i čuvenom talijanskom filozofijom opuštenog života. Puna crvenih, žutih, zelenih i plavih tonova odvodi nas na talijanske ulice i u prekrasne talijanske krajolike. Kolekcija „Dolce far niente“ počast je jednostavnim životnim radostima.
S grafičkim i prirodnim stilom, nudi udobne pamučne proizvode za djecu u dobi od 0 do 12 godina. U ponudi su dostupne majice, haljine, džemperi, hlače i kombinezoni. Svaki komad pažljivo je ukrašen zabavnim printovima s elementima prirode, talijanske kulture i Tiny likovima – majstorima „Dolce far niente“ filozofije.

Tiny Cottons komade iz „Dolce far niente“ kolekcije možete ekskluzivno pronaći u središtu Zagreba, u specijaliziranom multibrand dućanu Ne.Ne.Ne. na adresi Prilaz Gjure Deželića 8 ili online na Facebook stranici ili Instagram profilu.