Nova kolekcija brenda CHYPKA je oduševila prepuni zagrebački klub

| Fashion |

 

 Hrvatski streetwear brend CHYPKA je još jednom pripremio večer za pamćenje.

Ovoga vikenda mladi dizajnerski dvojac Tadija Glasnović i Nikola Zorotović, koji stoje iza imena CHYPKA, predstavili su svoju najnoviju kolekciju „TAKEOVER“. Ova kolekcija prikazana je na specijalnom Trinity & CHYPKA partyu.

Instagram/ @chypka_

CHYPKA je ovoga puta predstavila i potpuno novi asortiman – velike i male putne CHYPKA torbe i ruksake. Ovaj talentirani dvojac svojim sve popularnijim streetwear brendom pomiču granice, kako u dizajniranju, tako i u prezentiranju, stvarajući time jednu potpuno drugačiju modnu priču u Hrvatskoj.

U novoj kolekciji je u prvom planu naravno motiv tradicionalne hrvatske čipke, a sama kolekcija obiluje raznim novitetima. Najveća novost su svakako CHYPKA torbe koje su izazvale ogromno oduševljenje. Izrađene su od kože i dolaze u nekoliko veličina: velike i manje putne torbe, ruksaci i torbice s pojasom. Kabanice i čuturice podižu priču cijele kolekcije, a po prvi puta su koristili i metalne uzorke.

„Ovo nam je do sada najzahtjevnija kolekcija. Osim raznih noviteta u samoj odjeći, veliku pozornost obratili smo na modne dodatke tako da smo po prvi puta koristili dosta metalnih uzoraka chypke, a tu je i naša prva linija torbi. I ovoga puta smo izabrali klub za predstavljanje jer takav način prezentiranja u potpunosti odgovara viziji našeg brenda i publici koja nas prati. Jako je lijepo vidjeti mlade ljude kako uživaju u partyu koji smo im pripremil,i a uz to na sebi nose CHYPKA modele“, izjavili su Tadija Glasnović i Nikola Zorotović, kreativni dvojac iza brenda CHYPKA.

Instagram/ @chypka_

Novi modeli CHYPKA hlača u „TAKOVERkolekciji dolaze s trakama na nogavici koje se mogu mijenjati. Trake se vrlo jednostavno skidaju i mijenjaju jer su na kopčanje, a dolaze u crnoj, bijeloj i fluorescentnoj boji. Kratke i duge majice nose pak jednu potpuno drugačiju priču - motiv ruže koju je nacrtao Nikola Zorotović i natpis koji objašnjava sinergiju te ruže i brenda CHYPKA – „There is a secret between ROSES and LACE, ELEGANCE is the only beauty that never FADES“.

Bogata kolekcija prepuna detalja i modnih dodataka već na prvi pogled osvaja brojne poklonike ovog originalnog brenda i sve one koji će to ubrzo postati. Najnoviju CHYPKA kolekciju možete pronaći od sljedećeg tjedna u njihovoj trgovini na adresi Ilica 14 u srcu Zagreba ili na službenom Webshopu.