Nova kolekcija Alduk vjenčanica kao glasnik dolaska boljih vremena

| Fashion |

Svaka, pa makar i mala naznaka nečeg pozitivnog, starog i normalnog, u ovim ludim vremenima, nas iznimno veseli. Upravo u tom duhu optimizma i kreativnosti, poznati hrvatski modni dizajner Ivan Alduk predstavio je novu kolekciju i modnu kampanju za svoje prepoznatljive vjenčanice. Alduk čvrsto prati kontinuitet stvaranja kolekcija, a početak veljače je već tradicionalno predodređen za njegovu bridal liniju pokrenutu prije sedam godina. Ova, šesnaesta kolekcija vjenčanica je ujedno i najveća jer je dizajner osmislio 24 nova modela. Izuzetno nježna, nova kampanja vjenčanica za proljeće/ljeto odiše spokojom i optimizmom te priziva pozitivnija vremena, laska našim očima, ali i figurama budućih mladenki.
Alduk Bridal
"Spojem mode i umjetnosti htio sam dočarati svu ljepotu kreativnog stvaranja koje nam svakodnevno obogaćuje život, a koje je u zadnje vrijeme nepravedno gurnuto po strani uz frazu "nenužnosti. Umirujući, suncem okupani vizuali snimljeni u kiparskom ateljeu Akademije likovnih umjetnosti izvrsno prenose energiju nove kolekcije koja je več izložena u našem dućanu te spremna za isprobavanje, komentiranje i slaganje idelane vjenčanice izrađene prema mjerama klijentice uz potrebnu personalizaciju" naglasio je Ivan i dodao kako je svakako potrebna rezervacija termina isprobavanja zbog epidemioloških razloga.

Suprotno svim preporukama oko jednostavnijih modela, manjih vjenčanja i kompromisa u ovom pogledu, Ivan upozorava da nam je svima kompromisa preko glave te da si barem taj dan dozvolite ono što ste željele i sanjale, pa makar to bila najveća krinolina za najmanje vjenčanje. Jednom se živi, više-manje jednom se i udaje stoga, ako ćemo išta izvući kao pouku iz prethodne godine, jest upravo to da si trebamo udovoljiti i birati srcem.

"Teško mi je pričati o vjenčanicama, o krojevima i tkaninama jer dio se toga vidi na ovim fotografijama, a još više u našem dućanu na adresi Trg kralja Tomislava 19 u Zagrebu. Direktan kontakt s nama i s novim modelima Alduk vjenčanica će vam najbolje prikazati što smo pripremili za ovu sezonu i koliko smo energije unijeli u cijelu priču. Stava sam da prije svega trebam prenijeti vašim čitateljima i svojim klijenticama dozu optimizma i savjet da na vrijeme počnu planirati svoje vjenčanje uz rezervni plan ili termin, a vjerujem da ovim smirenim, dostojanstvenim i pomalo spokojnim fotografijama to upravo činimo" dodao je Alduk.
Alduk Bridal
Fotografije nove Alduk Bridal linije potpisuje Ivan Pavliš, a model je mlada Sara Đurić iz Talia agencije čiju je nježnu ljepotu istaknuo prikladan make-up Tajane Bikić iz "TBmakeUP" studija  i nekoliko različitih stajlinga kose u režiji Jasmine Salo iz salona za kosu "YS Parlour".
 
Kolekcija novih Alduk vjenčanica je već dostupna za isprobavanje, a s obzirom da su popodnevni termini i subote najtraženiji za takvo što, savjetujemo da svoj termin rezervirate na vrijeme putem ALDUK društvenih mreža ili na info@alduk.hr .