Nova kampanja za hvaljenu kolekciju Two brenda Klisab

| Fashion |

Nova kampanja za hvaljenu kolekciju Two brenda Klisab

Hvaljena kolekcija TWO Tomislava Kliškinića i Marka Šabarića dobila je i službene vizuale koje ovaj hrvatski modni duo od sada potpisuju s KLISAB.

"Za novi naziv brenda odlučili smo se jer je naša odjeća zaživjela samostalno i ne treba naša vlastita imena u prvom planu." objašnjavaju KLISAB. "Zapravo je vrlo zanimljivo pratiti kako odjeća koju smo mi dizajnirali  brzo i lako prestaje biti našom, već kroz osobne stylinge dobiva vlastito značenje koje niti možemo niti želimo kontrolirati. Nema većeg zadovoljstva nego kad kao dizajneri nekome omogućimo  da kroz odjeću izrazi vlastitu osobnost, a s KLISAB odjećom je  to slučaj bilo da se nosi na ulici ili na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu."

Kampanja TWO zaključak je koncepta druge kolekcije u kojoj je proveden čitav niz spojeva dvojnosti. Uniseks odjeća koju nose muški i ženski model odabrani zbog izuzetne sličnosti naglašava versatilnost KLISAB dizajna, kao što je dvojak i izbor tehnika kojima su dovršavali odjeću. Naime, kolekcija TWO je šivana strojno, ali i oslikavana ručno prskanjem boje koja na kampanji kapa s ruku modela. Ta više umjetnička negoli dizajnerska praksa dobro pokazuje kako KLISAB rade nosivu pret a porter modu promišljenu na konceptualan način.

Minimalizam s pomakom, kruti krojevi s pokretom u samo dvije kolekcije postavili su KLISAB kao aktivne i zapravo najzanimljivije nove agense u hrvatskoj modi, a posljednji vizuali kolekcije TWO to dodatno potvrđuju.

Autorski tim kampanje čine Jure Perišić, modeli Ivona Bevanda (Talia Model) i Matija Pjatakov (Surreal Management), šminku potpisuje Petra Sever, a kosu Branka Trohar uz asistenticu Jelenu Brnić, Boye by BBK.

Nova kampanja za hvaljenu kolekciju Two brenda Klisab
Klisab