Nova kampanja Simone Manojlovich

| Fashion |

Anti glamur, individualan senzibilitet i revolt obilježavaju kolekciju u kojoj odjeća poetično i slobodno obavija tijelo.

Kombinacija odjevnih komada bez pravila,od svilene haljine do izderanog jeansa. Fluidno,nježno i čisto bez uljepšavanja. Ludost vlastite kreativnosti koja je prenesena na odjeću bez obzira radilo se o onoj za svaki dan, o odlasku na izložbu ili party, i sve to uz pomalo alternativni prizvuk.

Samouvjerenost u vlastite ideale i talenat, prave su poruke su ove kolekcije. Filozofija modernog doba koja nameće nepostojeće savršenstvo potpuno je odbačena, a duh 90-ih odzvanja.Vlastita sloboda prezentirana kroz odjevni stil uz stvarnost i ogoljenost bez šablone.Oblikuje nas ono što slušamo i čitamo, dok je obmana često refleksija današnjeg društva.

Kolekcijom Circle23 prožimaju se kontroverza, reakcija, različitost, ljubav i fantazija.

Osobe bez etiketa i ispred norme, ispred trenda sa svojim idejama, stvaraju novi stil. Atipičnost uz nekonvencionalan i neočekivan pristup odijevanju. Uznemirena privlačnost i alternativni put van linije.U svakoj kolekciji akcenat je na artističkom konceptu te stavu, a što se tiče kolorita, za iduće ljeto javlja se apsolutna plava koja je moćna, snažna i nepredvidiva.

"Bitno mi je da modeli imaju jaku osobnost,različiti tipovi ljepote,uvijek su me privlačile supkulture i underground,inspiriraju me oni koji su kao s druge galaksije.Bilo mi je bitno prilikom snimanja da se prenese željena atmosfera kolekcije iskrena i sirova,modeli odsutna pogleda koji nisu namješteni,daleko od dosadne ideje ljepote. Htjela sam izbjeći dojam uljepšavanja,koristeći zgužvane,razderane materijale.U samom radu bitno mi je da se estetika ljudi s kojima radim i mene poklapa. Jako sam zadovoljna obavljenim snimanjem u Beogradu" izjavila je Simone Manojlovich.

FOTOGRAFIJA: Aleksandar Savić

MODELI: Jelena Gajić,Tijana Vimić,Milan Savić

ASISTENT: Kristina Bijelić